Автоматизоване робоче місце вагаря м’ясокомбінату
Приклад автоматизованого робочого місця вагаря на м’ясокомбінаті.
Цех термічної обробки. Ваговий пост обладнано платформними вагами, терміналом з обліковою програмою, цифровим термометром зі щупом (харчовий термометр). Вагопроцесор розташований на стіні для зручності, а ваги мають порт для передачі даних на ПК. Термінал з 1С знаходиться у герметичному корпусі зі ступенем захисту IP-66. При прийнятті у цех сирої продукції та відвантаження з нього вже готової відбувається зважування. Дані з ваг автономно передаються у 1С та фіксуються у програмі, а також вимірюється температура всередині виробу при якій його приймали та відвантажували. Ведеться облік по кожній партії, що дозволяє відстежити якість та уникнути відхилень від технічних умов.
Ваговий облік на м’ясокомбінаті ведеться на всіх етапах виробництва. Наші фахівці займаються автоматизацією та розробкою індивідуальних рішень по оперативному обліку та контролю по всьому виробничому ланцюгу підприємства: від приймання сировини до складу готової продукції.